Negle behøver ikke være til besvær

Negle behøver ikke være til besvær

For rigtig mange kvinder er flotte negle en vigtig del af deres udseende. Neglene er et af de områder, hvor kvinder fortsat kan udtrykke deres personlige stil på. Ligesom det for mange er et decideret ideal inden for skønhed, når neglene er lange og flotte.

I dag er negle dog ikke bare negle. For mange er begyndt at dyrke den såkaldte nail art mere. Inden for dette univers findes der stadig både den mere klassiske neglelak, men altså også design, hvor der er figurer, mønstre, perler eller andet på neglene som en del af deres look. Men hvordan får man så flotte negle?

Køb negle online – sæt dem professionelt på derhjemme                                                  

Tiden hvor man partout skulle forbi en neglesalon for at få et professionelt resultat, er forbi.                                                                                                                                               I dag kan man bestille sine negletipper online og selv lave neglene derhjemme. Der findes flere forskellige former for neglesystemer, som man kan arbejde inden for. Et af de mest populære er dog de nye gele negle. Det er akryl, som er langt mere holdbart, end man kender det fra de traditionelle negletyper. Faktisk kan akryl negle holde i op til 3-5 uger, hvis man påfører sine negletipper ordentligt og passer på dem.

Mangler du inspiration? Tag et kursus!

Hvis du godt kunne tænke dig at komme i gang med at lave flotte negle på dig selv og dine veninder, men måske ikke lige ved, hvor du skal starte, så er der godt nyt. I dag findes der nemlig mange gode muligheder for at deltage i kurser – både af den klassiske slags hvor man mødes, samt den mere moderne online udgave.

På kurserne lærer man alt, som man skal vide for at lave flotte og fantasifulde negle! Du lærer med andre ord både den vigtige teknik, der sikrer det holdbare resultat, ligesom du får inspiration til at sammensætte materialer på alle tænkelige og utænkelige måder! Kurserne kan naturligvis klares alene – men de er også sjove at gennemføre sammen med en god veninde.

Skriv et svar