3 gode gaveidéer til dine veninders børn

3 gode gaveidéer til dine veninders børn

Det er fantastisk at være forælder, og særligt når man er en del af et godt fællesskab med sine gode veninder, der også har fået barn eller børn. Det giver anledning til legeaftaler på kryds og tværs, hvor både forældre og børn kan nyde hinandens selskab. Det giver også anledning til en masse fødselsdage, barnedåb og andre arrangementer, hvor man skal bruge en gave. Men hvad gør man, når det efterhånden kan blive svært at finde på nye gode gaver at give? Vi giver dig 3 gode bud her.

Tøj – man kan aldrig få nok  

Det gode ved børn – i hvert fald når man taler om at skulle finde en gavemulighed – er at de vokser og vokser. Og fordi børnene hele tiden bliver større, og sæsonerne skifter, er der altid lejlighed til at give nyt tøj. Du kender garanteret allerede din veninde så godt, at du ved, hvilken stil hun klæder sine børn i. Derfor kan du tage afsæt i den og finde noget lækkert tøj til årstiden. Vi kan anbefale, at du også tænke økologi ind i gaven, da økologisk børnetøj er fri for kemi og andet skidt. Overvej f.eks. et mærke som Joha børnetøj, hvor du får flot design, god kvalitet og finder tøj til både raske drenge og piger.

Den personlige bog

I dag har næsten alle børn en iPad eller anden elektronik. Men intet slår det personlige præg, som man får fra en bog. Netop derfor er det i dag populært med bøger a la ”Sådan fik jeg mit navn”, hvor barnets navn er udgangspunkt for hele historien. Den slags personlige bøger kan dog godt blive dyre, men så er det jo godt, at man kan lave sin egen mindebog, yndlings-desserter-bog eller på anden vis finde på nogle gode måder at udnytte bøgerne på.

Giv en oplevelse

Børn elsker også oplevelser! Så hvorfor ikke arrangere en legeaftale, hvor turen f.eks. går til Legoland eller en sommerpark, som du har skaffet billetter til? Børn er vilde med at komme ud og lege, så vær aldrig bange for at finde på en oplevelse. Men husk gerne at vurdere årstiden, så der ikke gives billetter til en sommerpark i december måned. Men med gang i byens skøjtebaner, varm kakao og meget mere, er der altid noget at finde på – også selvom vejret måtte være koldt.

Skriv et svar