Udnyt dine hjemmearbejdsdage optimalt med online indkøb

Udnyt dine hjemmearbejdsdage optimalt med online indkøb

Er du en af dem, der skal arbejde mere hjemme på grund af covid19, eller fordi du er selvstændig, og kan arbejde overalt. Så kan du læse med her for at blive inspireret til at udnytte arbejdstiden hjemme mest muligt.
Når du ikke længere kører til og fra arbejde, kan du for eksempel udnytte den transporttid på andre ting.

Køb dine indkøbsvarer online

Måltidskasser er blevet enormt populære de seneste år i takt med at danskere også er blevet travlere og travlere. Mange har opdaget, hvor meget lettere madlavningen bliver, når indkøbet er klaret og madplanen samtidig er lavet.

Med mange måltidskasser kommer nemlig opskrifter med, og oftest tager det ikke mere end 30 minutter at forberede aftenens måltid. Netop derfor er måltidskasserne så populære.

Når du arbejder hjemmefra sidder du nok foran computeren det meste af tiden, og derfor er det nemt og tidsbesparende at klikke ind på nettet og bestille hele næste uges indkøb eller kun aftensmåltider.

Spar transporttid

Ved at købe ind over nettet sparer man en del tid i bilen eller på cyklen. Under corona tiderne er der også nogle fysiske indkøb, der er blevet sværere, for eksempel online grænsehandel. Mange mennesker nyder ellers at køre over grænsen til Tyskland et par gange om året, for at købe stort ind og spare nogle penge.

Så er det godt at der findes online grænsehandel. Her kan du på sædvanlig vis finde de samme varer du plejer at handle over grænsen, for eksempel alkohol, slik og sodavand, og til samme gode priser.

Det er især ved juletid, at man kan spare mange penge på at købe ind til julefesterne ved online grænsehandel.

Køb julegaver over nettet

I denne tid kan du også med fordel købe dine julegaver på nettet, så du slipper for at gå ned i et overfyldt supermarked eller stormagasin. Derudover er der mange mindre virksomheder, der er udfordret af covid19 og derfor kan man vælge at støtte disse, når du skal købe dette års gaver.
På Instagram er der for eksempel mulighed for at shoppe direkte hos forskellige små forhandlere. Du kan købe unika smykker, beauty produkter eller massage og kropsterapi. Der findes mange små selvstændige virksomheder, som vil sætte stor pris på, at du handler hos dem, frem for de store kæder, som har lettere ved at komme igennem en krisetid.

Tryghed for fremtiden

Du kan også bruge dine hjemmearbejdsdage på at tænke over fremtiden og gennemse dine muligheder. Hvis du for eksempel frygter at blive fyret på grund af corona, eller gerne vil sikre din fremtid som selvstændig, kan det være en god ide at undersøge en a-kasse.

Du kan find en oversigt over a-kasser her for at komme godt i gang. Der findes nemlig en del a-kasser på det danske marked, men hver med sin fordel. Er du selvstændig eller iværksætter kan ase a-kasse være et fornuftigt valg. Det kan tage lidt tid at sætte sig ind i de forskellige tilbud, men der er det godt at udnytte de oversigter, andre har lavet på forhånd.

Skriv et svar