Tre gode gaver til studinen

Tre gode gaver til studinen

Studentertiden er over os, og snart vil man se hujende studenter og studiner i deres studentervogne og huer i forskellige farver. Vi vil blive inviterede til fejringer og studentergilder, hvor der skal medbringes en gave. Man bliver kun student én gang, og det kan derfor være en smule svært at finde den helt rigtige gave til dette arrangement. Læs med her og få tre bud på gode gaver til studinen.

Et smukt smykke

En klassisk gave til en studine er et smukt smykke. Du kan finde mange forskellige smykker, til mange forskellige priser, så her er det altså bare med at undersøge markedet. Måske har vedkommende, der skal modtage smykket, nogle specielle præferencer – det kan for eksempel være præferencer inde for farver, materiale og design. Det er især populært at give armbånd i gave, da det er klassisk og let at matche. Der er mange muligheder, når det kommer til smykkegaver! Du kan også vælge at give en halskæde, en ring eller måske endda et par smukke øreringe.

Dekoration til boligen

En anden ting, som altid er populær blandt studiner, er dekoration til boligen. Mange ønsker sig faktisk bolig ting og dekoration i studentergave, da mange vælger at flytte hjemmefra kort efter afslutningen af eksamen. Der er et hav af forskellige muligheder, når det kommer til dekoration til boligen – du kan for eksempel købe en sød figur fra det populære mærke Kay Bojesen, eller købe et par kvalitetsglas til studinen. Mange vælger at give dekoration til boligen i gave.

En god flaske vin eller champagne

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du også vælge at give den festglade studine en god flaske vin eller en frisk flaske champagne. Rigtigt mange, især sommer-og festglade studenter, bliver glad for at få alkohol i gave – specielt en vin eller champagne af god kvalitet, som de ikke nødvendigvis selv ville have økonomi til at købe selv. Mange vælger at give den populære champagne Moët i gave, da den har en dejlig frisk smag og er yderst vellidt blandt unge. Ønsker du at gøre lidt ekstra ud af flasken, kan du på mange forskellige hjemmesider designe din egen vinkasse eller din egen vin label. Dette kan være med til at personalisere gaven, og vedkommende, der skal modtage gaven, vil helt sikkert sætte enormt stor pris på alt det arbejde, der er lagt i den og din personliggørelse af den.

Skriv et svar