6 gode grunde til at vælge bambussokker

6 gode grunde til at vælge bambussokker

Der er mange gode grunde til at vælge dejligt bløde bambus strømper. Hvis du ikke kender alle fordelene ved sokker af bambusfibre, bør du læse med her og lære mere om, hvorfor de er et hit over hele verden.

 

Ved University of Beijing opdagede man i 2001, hvorledes bambus kan omdannes til tekstil. Stoffet fik alle bambussens gode kvaliteter som for eksempel styrke og holdbarhed, der giver slidstærkt og holdbart tøj. 

 

  1. Grunden til at bambussokker er så silkebløde er, at bambusfibrenes struktur er uden ru elementer, som kan genere huden, hvorfor bambusstrømper føles glatte og behagelige mod din hud.

  2. Bambussen gør strømperne slidstærke, og de bliver hverken stive eller blege efter vask.

  3. Bambusstrømper holder dine fødder i en behagelig temperatur, blandt andet takket være bambusfibrenes evne til at absorbere fugt og den gode ventilation.

  4. Sokker af bambus er miljøvenlige og bæredygtige, fordi bambus er en helt fantastisk plante. Hvorfor? Fordi det gror som skidt. Pr. kvadratmeter kan der dyrkes 10 gange mere bambus end bomuld, og det er helt uden brug af pesticider.

    Ingen andre planter gror så hurtigt som bambus, der vokser 5-20 centimeter dagligt – nogle bambusarter kan vokse helt op til en meter om dagen. Mens bambussen gror, optager den 5 gange så meget CO2 som en tilsvarende mængde træer, og medvirker derfor til at nedbringe drivhusgasserne.

  5. Strømperne er allergivenlige og velegnede til dig med følsom hud, fordi der bliver brugt langt færre kemikalier ved indfarvningen.

  6. Ydermere indeholder bambus et naturligt antibakteriel, der er med til at bekæmpe de bakterier, der er skyld i ildelugtende fødder. 

Hvis disse 6 grunde ikke er nok til at overbevise dig om, at bambusstrømper er det bedste, der er sket for fødder, siden sandaler, er du måske mere interesseret i flotte, sjove og elegante uroer fra Flensted mobiles.

Skriv et svar