Renovering af kontor

Renovering af kontor

Hvis man er ansvarlig for en virksomhed, der bruger kontorplads, eller bare har sit eget kontor, så skal det naturligvis også vedligeholdes. Det er der mange muligheder for, og kun pengepungen sætter grænsen for, hvor gennemført man gør det. Her tager vi to renoveringsprojekter, som er hyppigt set.

Total rengøring

Først og fremmest, så skal der være ryddeligt og rent på sit kontor. Hvis der er ulækkert, så er der ikke rart at være. Derfor er det vigtigt, man foretager sig en ugentlig rengøring, hvis altså man ikke får et firma til at komme og gøre rent. Hvad koster en kontorrengøring? – Det afhænger lidt af, hvor ofte i ønsker rengøring, og hvor mange i ønsker der skal rengøres. Måske det blot er overfladisk 2 gange, men 3. gang skal det være en grundig rengøring. Man kan ringe til firmaet og forhøre sig, så man kan finde ud af den helt rette pris.

Total renovering

Ønsker du at renovere kontoret, det kan være nye vægge eller eventuelt en gulvafslibning. Hvis man er mange på kontoret, så bliver især gulvet, også hurtigt slidt. Derfor kan det være nyttigt, at få det slebet i ny og næ, så det kan fremstå som nyt. Hvad koster en gulvafslibning i København? Gulvafslibning priser finder du på hjemmeside, og du kan også ringe for at indhente et tilbud. Der er garanti for professionel behandling og godt arbejde. Man skal huske på, at når man har givet sit trægulv en gulvafslibning, så kommer det til at fremstå som nyt. Men her skal man huske på, at gulvet også er sårbart, hvis man spilder eller slår revner, derfor skal man give det en gulvbehandling, som er en olie, som man smører på, som beskytter træet, så der ikke kan suge safter ned, samtidig med, at de værste ridser og hakker bliver undgået.

Skriv et svar