Findes den perfekte forældre?

Findes den perfekte forældre?

En hverdag med skole, arbejde, institutioner og andre hverdagssysler byder på en meget travl hverdag. Dette kan godt virke overvældende og nogle gange er det et virkeligt utaknemmeligt job at være forældre. Men ikke desto mindre, så er det også det mest givende job i verdenen, selvom det til tider godt kan være hårdt. Du har sikkert selv en idé om, hvordan du ønsker at være som forældre og så er der bare et pres på at være så perfekt som muligt, men hvad er den perfekte forældre? Det findes der ikke noget definitivt svar på og det er fordi det er en term som ikke eksisterer.

Det er okay at springe over hvor gærdet er lavest

Ingen forældre er perfekte og alle forældre laver fejl, lige så vel, som alle forældre lykkedes med et eller andet. Nogle dage er du super og andre dage er du super træt og det er helt okay og meget naturligt. Det er hårdt at skulle være på alle timer i døgnet og efter man får børn, jamen så er arbejdspladsen stedet, hvor man får et pusterum. Det vidner om, hvor hårdt livet som forældre til tider kan være. Derfor må man også nogle gange springe over, hvor gærdet er lavest. Det vigtigste er klart at børnene får en masse kærlighed, omsorg og rutiner. En dag med stress på jobbet og hvor tiden er ved at løbe fra dig, når du skal hente børnene er bare en dag, hvor overskuddet mangler, det er dage som denne, hvor du godt kan tillade dig at sætte dig lidt tilbage når du kommer hjem.

Har du brug for en afslapnings aften så bestil sandwich online

Hvis du har sådan en dag så er det ikke kødgryderne og handle turen der kalder på dig. Det er mere sofaen og ren afslapning og det skal du også nogle gange give dig selv lov til, det gør alle andre forældre. Du kan med fordel nyde resten af dagen, i et forholdsvist afslappet tempo, med de små. Og så kan i tillade jer at bestille mad online. Hvis du gerne vil finde et lidt mere sundere alternativ end for eksempel pizza, så bestil sandwich online. Dette giver dig muligheden for at slippe for madlavning og opvask og derfor kan du lade bedre op til dagen efter og nyde aftenen ordentligt med de små og de vil uden tvivl nyde at bestille mad udefra.

Skriv et svar