Rovo buggy kan justeres i takt med at dit barn vokser

Rovo buggy kan justeres i takt med at dit barn vokser

Når du skal finde den rigtige kontorstol til dit barn, er der et par ting, du skal overveje. Den vigtigste faktor er, hvor let stolen kan justeres, i takt med, at dit barn vokser. Rovo buggy har produceret en solid konstorstol, der netop nemt kan tilpasses til dit barns behov. Lad os tage et nærmere kig på denne Rovo buggy kontorstol.

Højden kan justeres

Med et par enkle trin kan du justere sædehøjden, hvilket gør den perfekt til børn i fra 4 til 16 år. Det er altså en stol, der kan holde i mange år, som er godt betalt ud. Grundet dens moderniseret design har den en lidt sjov formet ryg, men det er også disse stænger, som gør det muligt at løfte både selve sædet, men også ryglænet, i takt med at barnet vokser.

Udover at denne stol kan bruges på børneværelset, så er det også velset i institutioner og skoler for børn og unge, fordi den kan tilpasses, uanset hvilken alder børnene har.

Komfortabelt sæde

Sædet er fremstillet af holdbare materialer af høj kvalitet, der er lette at rengøre. Designet af Rovo buggy-kontorstolen betyder også, at den er behagelig for dit barn at sidde på i længere tid, selv hvis det arbejder med noget, der kræver koncentration, hvilket både kan være lektier eller computerspil.

Sikkerhed først

Alle Rovo buggy-produkter gennemgår en streng test for at sikre, at de opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. Kontorstolen er ingen undtagelse og er blevet testet af et uafhængigt institut. Det betyder, at du kan være sikker på, at dit barn sidder sikkert og komfortabelt, mens det arbejder

Farver

Stolen produceres i flere forskellige farver og farvekombinationer. På den måde kan man finde den stol, som matcher værelset, kønnet eller noget helt tredje. Den kan både bestilles i rød, turkis, lilla, pink grøn samt andre farver.

Pris er dét værd

Rovo buggy-kontorstolen er et produkt af høj kvalitet til en overkommelig pris. Det er en investering, der vil holde i mange år, da den nemt kan tilpasses til dit barns behov, som salt helt fra 4 års alderen og til 16 års alderen, alt efter hvor hurtigt dit barn vokser. Så selvom stolen koster 3500 kroner, som kan virke som mange penge for en stol, så er det faktisk en god pris i forhold til kontorstole, som ikke er justerbare.

Hvis du leder efter en justerbar kontorstol til dit barn, er Rovo buggy-kontorstolen et godt valg. Med sine mange praktiske funktioner vil det være en stol, dit barn kan bruges i mange år.

Skriv et svar