Mors dag – forkæl din mor med mad

Mors dag – forkæl din mor med mad

Det er den tid på året igen, hvor vi forkæler vores mødre med mad, gaver og kærlighed! Mors dag er den eneste dag om året, hvor vi kan vise vores påskønnelse for alt det, hun har gjort for os. Der er mange forskellige måder at forkæle din mor på på mors dag, men en af de bedste er at lave et lækkert måltid til hende. I dette blogindlæg vil vi dele nogle opskrifter, som inspiration til at forkæle mor med mad.

Kød med tilbehør

Kan din mor lide kød, så er det oplagt at lave hendes ynglingskød med tilbehør til. Det kan enten være kød i form af bøffer og stege. Sådan oksekuvette, ribbensteg, roastbeef eller hakkebøffer, og så med det tilbehør i synes bedst om, og naturligvis noget din mor kan lide.

Der er uendelige muligheder, når det gælder tilbehør. Men nogle af de mest populære er kartoffelmos, ristede grøntsager, grønne bønner, salater og makaroni og ost. Du kan finde opskrifter på alle disse retter på nettet eller i kogebøger.

Sammenkogte retter

En anden god måde at forkæle din mor på på mors dag er at lave en særlig blanding til hende. Det kan være alt fra en oksegryde, en blandet ret med grøntsager, ris, nudler eller andet. Eller hvad med en mega oplagt ret til din mor: Brændende kærlighed? Det består af kartoffelmos, bacon og løg. En nem ret, som altså smager lækkert.

Desserter

Intet måltid er komplet uden en lækker dessert. Og hvilken bedre måde at vise din mor, hvor meget du sætter pris på hende end ved at lave en hjemmelavet dessert til hende? Der findes mange forskellige opskrifter på mors dag-desserter, men nogle af de mest populære er kager, småkager, tærter og is. Du kan finde opskrifter på alle disse desserter online eller i kogebøger. Du kan også køre over i vafler eller måske pandekager? Find pandekage opskrift her.

Skriv et svar