God massage skaber ro og velvære i din krop og sjæl

God massage skaber ro og velvære i din krop og sjæl

Få ro og velvære i krop og sjæl med en professionel massageAlle, der har fået en spabehandling eller en massage på et luksushotel på en ferie, ved, hvor skønt det er. Men vidste du, at professionel massage har yderligere sundhedsmæssige fordele ud over elegance og velvære? Ifølge undersøgelser kan du få mange sundhedsfordele ved at besøge en massør.

Hvorfor skal jeg gå til massage?

Der er flere fordele ved at få massage på massageterapeutens bord regelmæssigt. Med hyppig massage kan du faktisk forbedre både dit sind og din krop. Når du får massage, føler du dig godt tilpas i din krop, fordi din krop slapper af.

Massørens berøring frigiver endorfiner i kroppen, som hjælper med at slappe af i nervesystemet og musklerne. Det gør dem mere modtagelige for æltebevægelser, som fjerner spændinger og sikrer, at affaldsstoffer transporteres væk via lymfesystemet.

Samtidig forsvinder eventuelle stresssymptomer under massagen. Dit sympatiske nervesystem får et velfortjent hvil, og dit parasympatiske nervesystem får mulighed for at reparere de skader, som stress har påført din krop. Når du først har vænnet dig til og er fortrolig med din massør, vil du faktisk være i stand til at nulstille din krop med regelmæssig professionel massage.

Derfor kan du bruge massage som en del af en plan for stresshåndtering. Endelig kan massage være med til at forebygge sportsrelaterede skader. Hvis du allerede har pådraget dig en skade, kan massage hjælpe dig med at helbrede og genoprette din helbredelsestid.

Hvis du ønsker at bestille tid til massage hos en af de dygtigste massører i Lyngby, kan du med fordel tjekke Saga Massage på hjemmesiden sagamassage.dk

Skriv et svar