Er dine elpriser også stukket af?

Er dine elpriser også stukket af?

Oplever du at din økonomi er presset af de høje elpriser? 

Stigende elpriser presser helt sikkert din økonomi, og du er ikke den eneste der er mærket af det. Mange oplever at økonomien er negativt påvirket af de stigende elpriser. Desværre er el ikke et forbrug du bare kan ligge på hylden, og sige at nu stopper vi bare med at få det leveret. Din husstand vil helt sikkert ikke kunne undvære el. Tidens husstand har op til flere apparater der forbruger el, og mange af dem er svære at undvære. 

Hvor meget indflydelse har du på din elregning

Du er ikke herre over hele din elregning, uanset hvilket forbrug du har. Du har omkring 30 procents indflydelse på din elregning. Det du har indflydelse på er dit elforbrug, og det abonnement du har ved det elselskab, du har valgt. Den resterende del af din elregning, er afgifter til staten, som skal betales uanset hvilket elselskab du vælger.  

Du kan frit vælge elselskab og spare på de 30 procent du har indflydelse på. Find dit nye elselskab her, her kan der faktisk være en del at spare. Brug gerne nettet til at sætte dig ind i om det er en variabel eller fast pris, du skal gå efter, og hvilket tilbud der passer bedst til din husstands elforbrug.  

Hvordan kan din husstands elforbrug sænkes.

Der er flere måder du nemt og effektivt kan sænke din husstands elforbrug. Ét, find det rette elselskab, derudover kan du sænke forbruget af el mest muligt. Sluk de elektriske apparater du ikke bruger, sluk lyset i de rum du ikke er i, i dagtimerne gør brug af det naturlige lys der leveres ganske gratis. Find ud af, hvornår det er billigst at bruge el, og planlæg tøjvasken så du vasker i de billige timer og dermed sparer på strømmen.

Skriv et svar