Fremtiden er her – find nye gadgets i 2021

Fremtiden er her – find nye gadgets i 2021

Her kan du læse om de smarteste nye gadgets i 2021. Der findes allerede ufatteligt mange gadgets i verden, men 2021 skal hvert fald ikke være året, hvor det stopper. Gadgets kan altid blive vildere, og det kommer de til at blive.  

Her kan du se tre gadgets, som du aldrig ville have gættet ville blive opfundet! Hvor smarte er de? Det må være op til dig, men kreative, det er de i hvert fald. Hvis du får lyst til at skaffe dig gadgets, kan du klikke forbi https://www.w11.dk/. Her kan du læse om mange typer af kommende og helt nye gadgets i 2021. 

REACT – en oplader til bilen og meget mere 

Den første gadget er en ren life saver. Holdet bag har taget den klassiske oplader til bilen og tilføjet en lang række funktioner, bl.a. nogle som kan blive helt livsnødvendige.  

Indbygget i det lille device finder du nemlig en lille kniv, som kan skære sikkerhedsbælter over og en stålspids, som kan smadre en rude, hvis det bliver nødvendigt. Der er også indbygget et nødblus og en sirene, så du kan kalde på hjælp fra lang afstand. Det er næsten rent James Bond udstyr vi har med at gøre her. 

Dog er det ikke bare i nødstilfælde den lille gadget er smart. Den indeholder nemlig også en lommelygte – noget som man aldrig ved, hvornår man får brug for. Den er heller ikke bare en oplader, den er også en powerbank. Når opladeren alligevel sidder i cigarettænderen i bilen, kan den jo lige så godt lade sig selv op som mobilen.  

Superlimen er blevet forstærket 

Blandt andre nye gadgets i 2021 er der en forstærket form for superlim. En tandlæge bruger UV-stråling i sin praksis, og den nye lim er et resultat af lidt ekstra opfindsomhed fra netop en tandlæge.  

Denne tandlæge undrede sig over, om den teknologi, der bliver brugt i tandlægepraksis, kan bruges til at lime andre ting også. Derfor slog han sig sammen med en kemiingeniør for at skabe en superlim, der er 50 gange stærkere end dem, man kender i dag.  

Det smarte ved denne lim er, at den størkner, når den bestråles med UV. Den kan altså ikke på samme måde som sekundlim sende dig på skadestuen med sammenklistrede fingre.  

Det at limen er så meget stærkere gør, at man kan bruge den til mange flere ting, end den superlim vi ellers kender. 

Den perfekte nøglering 

Nøgleringen er en smart opfindelse, men hvor smart er den egentlig? Den holder helt sikkert vores nøgler på det samme sted, men hvor tit oplever man ikke at kunne finde rundt i sine nøgler? Der er ikke så meget at gøre, eller det var der ikke – indtil nu.  

Der er blevet lavet en nøglering, som er en forening af den klassiske schweizerkniv og nøgleringen. Du får altså en smart lille gadget, hvor du kan folde dine nøgler ud fra. Det gør dit nøglebundt meget mere overskueligt og praktisk. Du vil kunne spare meget tid med denne gadget.  

Skriv et svar