3 uundværlige ting, du har brug for, når du har tvillinger

3 uundværlige ting, du har brug for, når du har tvillinger

Hvis du venter tvillinger, er det vigtigt at planlægge i forvejen og købe ting, der vil gøre dit liv lettere. Der er tre ting, som enhver mor til tvillinger bør have i sit hjem: en tvillingeklapvogn, en slyngevugge til tvillinger og en ammepude til tvillinger. Alle tre produkter vil gøre det meget nemmere at passe to babyer.

Tvillingeklapvogn

Den foldbare tvillingeklapvogn er et fantastisk sted for dine babyer at slappe af og sove. Det vil hjælpe dig i løbet af dagen, for selv hvis det kun er én baby, der græder, kan du med alle tvillingerne omkring dig ikke se, hvilken baby der har brug for hvad først. En barnevogn betyder, at begge børn kan blive fodret og skiftet på én gang, og du har også frie hænder til at fodre dem.

Tvillinge slyngevugge

Tvillinge slyngevuggen er perfekt til dig, som gerne vil give dine babyer tryghed, og god søvn på samme tid. Enslyngevugge kan sørge for, at dine babyer sover trygt, da slyngen giver samme følelse, som da de lå inde i mors mave. Man kan endda få en vuggemotor, som kan give bevægelse, så de endnu hurtigere falder i søvn, og sover endnu længere. En slyngevugge tvillinger kan købes på https://membantu.dk/

Tvillinge ammepude

Hvis du ammer dine børn, så er det ofte sådan, at babyerne bliver sulte på samme tid. Derfor er det bare mest praktisk, at man kan give mad til begge børn på samme tid, hvilket gør, at du kan få en velfortjent pause i sofaen. Tvillinge ammepuden er egnet til, at dine tvillinger kan ligge på hver sin side, og få hver sit bryst.

Disse 3 produkter, er næsten uundværlige, når man har fået tvillinger. Man kan næsten have to af alle ting, og dobbelt op på plads. Men disse produkter er lavet til tvillingemødre og kan gøre deres liv meget nemmere.

Skriv et svar