6 tips til at vise dit hus fra sin bedste side

6 tips til at vise dit hus fra sin bedste side

Et hus til salg har ofte et meget kort tidsrum til at tiltrække potentielle købere, hvilket betyder, at boligejeren skal sørge for at gøre alt for at vise sit hus fra sin bedste side. I denne artikel vil vi diskutere 6 tips til, hvordan du kan gøre dette. Et af dem omfatter at sørge for, at dine vinduer altid er rene og nypudsede, da det sætter huset i et bedre lys, bogstaveligt talt!

Hold ruderne rene!

Som vi alle ved, kan et snavset vindue fortælle potentielle købere, at huset ikke er velholdt og plejet. Hvordan pudser man vinduer?, det kan gøres nemt ved hjælp af det rigtige værktøj, og den rette teknik. Med øvelse gør mester, og så er det en god træning!

Sørg for, at haven er trimmet

Et andet tip er at holde din have ren for redskaber, blade, og andre ting, der ellers kan aflede opmærksomheden fra at se huset, som det fortjener det. Sørg for, at græsset altid er nyklippet, bede er ordnet, buskene er beskåret, så selvom der ikke er fremvisning, så vil huset altid fremstå flot!

Lav små-reparationerne færdige

Hvis der er mange hængepartier, som ikke er 100% færdiggjort, så sørge for at komme i mål. Det behøver nødvendigvis ikke være billige lappeløsninger, da ansvaret kan falde tilbage på dig. Er hjørnerne revnet, så fug dem. Er der et hak i gulvet, fix det, mangler der er liste i gangen, så sæt listen op. Det koster ikke særlig meget, at reparerer små skader, og samlet set, vil det give en større værdi i sidste ende. Sørg for, at huset altid er rent

Hav altid huset rydeligt og pænt

Mange potentielle købere er kloge nok til at vide, hvad et rodet og beskidt hjem kan betyde, så sørg for at gøre alt, hvad der står i din magt, for at holde det pænt og ryddeligt. Et nyligt hjem er et pænt hjem. Et godt tip er, at du sørger for at holde det rydeligt hele tiden, for så behøver du ikke at stresse med rengøring og oprydning, lige inden huset skal fremvises.

Rengør pejsen og træværket

Hvis du har en pejs i dit hjem, skal du sørge for, at den altid er pænt pudset, indtil der ikke er noget snavs tilbage at se på den sorte overflade. Det samme gælder for andre træmøbler eller møbler med trædetaljer; de skal også skinne som nyt. Hvis de ikke skinner, kan det betyde, at boligejeren er doven og ligeglad med sit hjem. Sørg for at gøre det, der skal gøres!

Skab liv med grønne planter

Når køberne kommer, så ser de ofte huset tomt og forladt for mennesker. Men inderst inde, prøver de at forestille sig, at der er liv i huset. Man kan skabe lidt liv, ved at stille små, som store, planter forskellige steder i huset. Planter giver altid plus-point, medmindre de er halvdøde! – For så giver det bare bagslag! Så hvis du vil skabe liv med planter, så sørg for, at de står friske og livlige, så de nærmest snakker til de potentielle, nye køber.

Skriv et svar