Tager du dit barn med i haven?

Tager du dit barn med i haven?

Der er ikke noget bedre for små børn end at gå rundt i haven. Det er en skøn beskæftigelse for både mor og barn. Børn har rigtig godt af at blive udsat for skidt og snavs, og derfor er det rigtig dejligt at tage barnet med i haven. De kan blive rigtigt beskidte, og samtidig kan de få brændt noget energi af, så de har nemmere ved at falde i søvn.

Det naturlige sollys er med til at regulere hormonet melanin, som hjælper os til at sove bedre. Det er en spændende anledning at få det livgivende sollys samtidig med, at man kan rode rundt i jorden. Alle børn har godt af at lære om, hvor deres grøntsager kommer fra.

Permakultur hitter

I takt med at vores produktion er blevet mere og mere automatiseret, og der desuden ofte er involveret lange fragttider. Så er værdien af de grøntsager, vi spiser, faldet.

Det giver rigtig god mening at spise flere ting fra hjemmedyrk, og det nemmeste sted at starte, det er med bærbuske. Du kan find billige hindbærbuske online. Men generelt kan det være dyrt at anlægge køkkenhave, hvis man ikke tænker sig om.

En løsning kunne være sms lån penge samme dag, men der er altså også måder at plante helt eller næsten gratis. Der er rigtig mange ukrudtsplanter, som er frygteligt sunde og nemme at dyrke. Skvalderkål er udmærket i salat, pesto og lignende. Den er dejligt mild i smagen og fyldt med masser af grønne vitaminer til maven, som sænker syreniveauet.

Genplant dine grøntsager

En broccolistok kan blive til en ny broccoli, når du har sat den i vand. På den måde er der mange grøntsager, der kan gendyrkes. Eftersom det ellers bare ville ende i skraldespanden, er det en god ide at få nytte af det.

Derudover kan du gemme frø fra dine planter i haven år efter år, og det er altså også en nem måde at få økonomiseret din have. Frøene er jo helt gratis, hvis de selv høstes, hvorimod butikker desværre tager rigtig mange penge for det.

Skriv et svar