Find den mest idylliske position i hverdagen

Find den mest idylliske position i hverdagen

Hverdagen kan være fulgt med mange store som små udfordringer. Nogle gange kan det virke som lidt for meget, hvis ikke man husker at tage sig nogle pauser, en gang imellem. Sådan så det ikke bliver konstant, men der er også kommer noget idyl ind i livet. Derfor handler det også om at få så meget idyl man overhovedet kan opnå, når man får chancerne. Men hvordan finder man den bedste form for idyl. Det er selvfølgeligt forskelligt for alle, men noget alle burde prøve af, er guitarspil og kirsebær spisning!

Guitaren som et fredsinstrument

Køb nybegynder guitar til de øjeblikke du har. Guitaren er muligvis det mest populære instrument. Og det er der gode grunde til. Man kan nemt lære at spille guitar. Selv folk, som ikke kan spille guitar, kan få nogle udemærkede lyde ud af sådan en maskine. Plus det kan nemt tages med. Altså er det det perfekte instrument til rundt om lejrbålet, som man nok har set nogle gøre i en film eller to. Derfor er det et instrument man simpelt kan dele med andre. Og andre kan også tage del i det, enten ved at synge med, eller låne guitaren. Oven i det, så går guitaren også rigtig godt med næsten alle andre instrumenter. Så du vil ikke have det store problem med at blive optaget i et band, hvis den skulle gå så langt.

Man nok om at spille guitar i flok. Du har endelig en pause, hvor du sidder helt for dig selv. Men det begynder at blive lidt kedeligt, så du trækker guitaren frem. Det er ligesom at lægge puslespil eller lave sudoku, det er enkelt og man slår hjernen lidt fra. Det er idyllisk tidsfordriv. Og det er hvad vi leder efter. Det med langsomt at lære sig selv at spille guitar kan være en herlig rejse. Netop fordi man ikke har et mål, som hedder, at man skal bruge det til noget, tillader én bare at sidde og nyde guitaren alene, i ro og fred.

Det saftige og søde kirsebær

Måske er du personen, som stopper dig selv med mad, så snart pausen kommer. Så burde du overveje om kirsebærret skal være et af de snacks du tager, næste pause. Der er to gode grunde til dette. Den første grund er simpel: det er sundt. Du tager ikke på, når du snacker i kirsebær. Tværtimod gør du din krop noget godt. Grund nummer to er så simpel, at et kirsebær bare smager godt. Især hedelfinger kirsebær. Man kan også gøre en sjov hobby ud af dyrke bærrene selv. Så kan man også være stolt over de kirsebær man ender med at spise.

Skriv et svar