Sådan indretter du dit børneværelse på et budget

Sådan indretter du dit børneværelse på et budget

Som forælder ønsker du, at dit barn skal have et behageligt og stilfuldt soveværelse, som de kan nyde i mange år fremover. Men det kan være en udfordrende og dyr opgave at indrette et børneværelse. Heldigvis er der måder at indrette dit børneværelse på med et budget. Her er nogle tips:

Der er masser af muligheder

Sengetæpper, plakater, sengegardiner, sengelamper, sengetøj og sengeringe kan alle findes brugt eller på udsalg i butikker som Target eller Marshalls. Du kan også male en væg som en accentfarve. Vægklistermærker er også en god måde at give et værelse personlighed uden at koste dyrt.
 
At handle brugt eller vente på udsalg er en god måde at spare penge på møbler og indretning til børneværelset. Du kan ofte finde ting af høj kvalitet for en brøkdel af prisen for at købe dem nye. Når du handler brugt, skal du sørge for at inspicere tingene omhyggeligt for eventuelle skader eller slitage.

Mal den ene væg

Hvis du er dygtig med en malerpensel, kan du spare endnu flere penge ved selv at male væggene. Accentvægge er særligt trendy lige nu og kan tilføje et farvestykke til ethvert rum. Tapet er en anden mulighed, selv om det kan være sværere at fjerne, når dit barn vokser ud af det.

Indretning af børneværelset med forslag til udstyr. Det kan være sengehimmel, plakater, uroer, natlamper, sengetøj og sengerande. Du kan også male den ene væg. Du kan også bruge wallstickers.

Konklusion

Med lidt kreativitet og indsats kan du indrette dit barns soveværelse på et lavt budget. Brugte butikker, udsalg og gør-det-selv-projekter er alle gode måder at spare penge på, mens du stadig skaber et stilfuldt og indbydende rum, som dit barn kan nyde.

Du kan altid finde meget mere inspiration til indretning hos Rollingeguiden, som er et online magasin for forældre og børn.

Skriv et svar