Min første bil

Min første bil

Lige siden jeg har fået mit kørekort, har jeg aldrig siden haft min egen bil. Jeg har altid brugt mine forældres eller lånt mine venners. En bil koster bare så meget. Så mange penge som jeg ikke har. Jeg ville vente til jeg blev færdiguddannet, og fik en god indkomst. Jeg er nu 27 år, og er færdiguddannet. Jeg har ledt efter en bil i noget tid, men det stadig ikke muligt at finde en jeg kan lide, som jeg har råd til. Jeg kunne godt tænke mig en helt ny bil, og ikke en som er brugt. Jeg ved at jeg kommer til at have den i mange år, så jeg ved at der større chance for at den holder længere, når den ikke er brugt før, eller fejler noget. Desuden kunne jeg også godt tænke mig at min første bil, er en som jeg kun har brugt, og ikke andre. Men en helt ny bil koster en masse penge. Jeg var slet ikke i nærheden af at have så mange penge. Da jeg var sammen med mine venner næste dag, spurgte de mig ind til om jeg havde fået købt en bil endnu. Jeg fortalte dem at jeg havde ledt, men at det var umuligt af finde en man havde råd til. Der sagde en af mine venner at jeg skulle tage et lån. Det var noget jeg slet ikke havde tænkt over. Næste dag gik jeg ud for at kigge på en bil, og der vidste jeg bare at jeg ville have den. Et par dage senere fik jeg et godt lån fra Letfinans hjemmeside, og det endte så med at jeg købte bilen. Det var den bedste beslutning jeg nogensinde havde taget. Jeg var så glad for bilen, og den var bare perfekt. 

Skriv et svar