Livet uden kørekort

Livet uden kørekort

Jeg sad i klassen sammen med mine venner i frikvarteret. Vi snakkede om alt muligt. Jeg går lige nu i 3g, og bliver student om 4 måneder. Jeg 19 år uden kørekort. Vi sad i klassen og begyndte at snakke om det. Mange fra klassen havde allerede kørekort og jeg var en af de få som ikke havde. Mange af mine venner begyndte at blive ved med at spørge, om hvorfor jeg ikke har fået taget det endnu. Jeg havde ikke rigtig en undskyldning. Jeg har pengene til det, da jeg arbejder deltid i netto, og har sparet en masse penge derfra. Jeg var bare virkelig doven. Jeg har hørt fra flere mennesker at det har taget dem en masse tid før de fik kørekortet, så jeg har altid bare tænkt at jeg får det gjort når jeg er færdig med gymnasiet så jeg er sikker på at jeg har tid til det. Men mine venner fik mig på en måde overtalt. Jeg følte at det var på tide jeg at begyndte på det. Jeg spurgte dem så om de havde en god køreskole som de kunne anbefale. Jeg ville være sikker på jeg tog en god køreskole, så jeg ikke ville fortryde det senere hen. Tre af mine venner fra klassen havde taget det fra den samme køreskole. De sagde at de havde taget det på køreskole der ligger i Vanløse. Den hed TopGearTrafik. De sagde at det virkelig var en god køreskole, og de kunne virkelig anbefale den. Den lød god, så jeg besluttede mig for tage til deres gratis infoaften som de holder. Der får man at vide hvordan hele forløbet kommer til at foregå, og hvad man skal igennem. Det lød virkelig spændene og som en virkelig god køreskole så jeg besluttede mig for at tage den.

Skriv et svar