Gaven til ham/hende som har alt

Gaven til ham/hende som har alt

Kender du en som har alt? Ja. Kender du så også en, som ikke har alt, men køber alt de vil have? Ja. Vi kan hurtigt blive enige om, at det er f*cking irriterende, og totalt frustrerende. Det gør det ikke nemmere, at når man efterspørger gaveønsker får man altid det samme svar: “Bare du kommer, så er jeg glad!” Men nej! Sådan skal det ikke være. Vi har derfor prøvet at samle 3 hurtige gaveideer til ham/hende som har alt, og gaverne er skøre, men også ret gode – det synes vi i hvert fald selv.

Gaveideerne

Lige inden du får alle vores guldkorn, er det vigtigt at sige, at de måske fortjener ikke at modtage nogle gaver – og at vi alle selvfølgelig er forskellige. Derfor finder du måske en ting, som du synes kunne være sjovt, eller slet ingen – worst case scenario har du brugt maks 5 minutter af din tid.

1. Sjovt og fancy køkkengrej

Køb noget latterligt køkkengrej måske en sej kageruller? I dette råd skal man måske være lidt mere varsom en som så, men når det så er sagt. Så er det jo ikke helt galt at købe noget, som alle i princippet kan bruge? For hvem kan ikke bruge en ny og opgraderet kageruller? Køb med måde, og så giv en sjov oplevelse i køkkenet. Måske et grim forklæde ville klæde modtageren? Haha.

2. Sengetøj og håndklæder

Noget jeg har lært igennem årene er, at folk altid kan bruge sengetøj og håndklæder. Det behøves ikke nødvendigvis være mega luksus og dyrt. Men måske køb noget, som du ved de ikke har i dag? Du kan finde simpelt og eksklusivt sengetøj af  fx. bambus og uld – det har de højst sandsynligt ikke. Der er de samme forudsætninger ift. håndklæder, købt nogle atypiske men lækre tekstiler. Dette valg er skudsikkert og falder i god smag, hos alle modtagere.

3. Sjove ting, som ingen har brug for

Er du også blevet træt og udmattet? Det forstår jeg godt. Jeg er personligt selv begyndt at bruge nummer 3 her. Jeg køber ting, som ingen har brug for – som i ingen! Det kunne være alt fra fryseposer til forskellige næsetrimmere og armhuletrimmere. Dette behøves ikke være en dyr gave, men måske den bare skal være sjov. Det kan være toiletpapir af plantefibre (fingrene suser lige igennem), en ny toiletbørste eller noget andet. Det jeg mener er blot, at det måske ikke skal tages så højtideligt, men bare tage en god afslapper, og give noget som ingen kan bruge til noget – men alligevel viser, at du har tænkt på vedkommende, som modtager gaven.

Skriv et svar