Foldemadrassen er et multifunktionelt møbel

Foldemadrassen er et multifunktionelt møbel

Foldemadrassen er et møbel som har indtage sin plads i mange børnehjem de senere år. Dette er med god grund, da madrasserne er multifunktionelle, og kan dække mange behov, især hos børnefamilierne.

En folde madras få i rigtig mange forskellige størrelser og varianter, og det er efterhånden muligt at finde en uanset behov og budget. Ønsker du at få overblik over de forskellige varianter på markedet, så tag et kig på Foldemadras.dk.

De forskellige kvaliteter

Vores erfaring viser at der er sammenhæng imellem pris og kvalitet. I lavpris møbelbutikker som JYSK, Bilka osv. kan man finde madrasser i det lave prisleje, hvor man kan få en stor dobbelt foldemadras for ca. 1.000 kr. Desværre er materialerne ikke specielt gode, og derfor har madrassen ikke den samme komfort, som hos de dyrere modeller, og levetiden er også markant kortere, hvilket betyder at det godt kan betale sig at købe de dyre set ud fra vurdering på pris pr. år.

Blandt de bedste på markedet er foldemadrasserne fra By Klipklap, som er det dansk brand med vind i sejlene. Deres madrasser er lavet i enormt slidstærke materialer og af koldskum i den bedste kvalitet. Prisen er naturligvis også noget højere, og en dobbelt foldemadras kan fås til tre til fire gange prisen i forhold til de billige. Dette gælder vel og mærke når den på tilbud, til gengæld holder den i 15 år, har en meget bedre komfort. Hvis du finder By Klipklap madrassen på tilbud, så gælder det om at slå til, og har du ikke pengene på din konto, så kan evt. låne 3.000 kr. her.

De praktiske funktioner

Grunden til at foldemadrasser er utrolig populære hos børnefamilier, det skyldes at den har mange funktioner, og hvis man ikke skal bruge den, så kan den foldes sammen og stå uden at fylde alt for meget. Alt efter hvordan man har sat foldemadrassen op kan den f.eks. bruges til rutsjebane, som ekstra sofa, tumlemadras, trappe, hule, tunnel.

Dine børn får udviklet deres motorik

Har du små børn er madrassen et perfekt redskab til at træne deres motorik. De helt små kan bruge den til at træne trapper, til at trille og slå kolbøtter. Madrassen indbyder bare til leg, og bare det at man går rundt på en madras styrker balancen og leddene i fødder og ben.

Hvis du ikke var klar over det, så er udviklingen af en god motorik essentiel i forbindelse med børns muligheder videre i livet. Undersøgelser har vist at en god motorik øger børns selvværd, og at dette er med til at de bedre kan indgå i sociale relationer. I dagens Danmark er der flere og flere børn som desværre ikke får rørt sig nok, da de bliver fristes af mange timer foran en skærm i form fjernsyn, iPad og computer. Alle disse inaktive timer kan være med til at skabe mistrivsel hos en stor gruppe børn, og derfor gælder det om at skabe de rette rammer for vores børn, så ikke bliver en del af denne gruppe.

Skriv et svar