Find boliginspiration på nettet

Find boliginspiration på nettet

Synes du, at det er ved at være tid til, at der sker noget nyt i dit hjem? så kan det være, at du lige nu leder efter alt den inspiration, som du kan finde til boligindretning. Og her er du heldig. 

Du skal nemlig bare bruge det online univers. Det bugner af gode tips og råd til, hvordan du når i mål med din indretning i hjemmet – og det er lige meget, hvad det er for en stil, du gerne vil have. Du kan for eksempel tage et kig online på en side som; https://cphnyheder.dk/. Her er der nemlig alt det, du leder efter.

Find meget mere inspiration på andre sider

Men er det ikke nok for dig, og vil du gerne se, hvad der skrives andre steder, når det kommer til indretning af din bolig, så tag også et kig på en online side som; https://lyngbyavisen.dk/. Her er der nemlig mindst lige så meget inspiration og gode ideer, der kan sørge for, at du når i mål med den måde, som du gerne vil bo på og med det udtryk, som du drømmer om i dine rum.

Og uanset hvor du kigger, vil du hurtigt opdage, at der er nogle tendenser, der går igen.

Én tendens går igen – vi bringer naturen ind i hjemmet 

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med den stil, som der i dag ofte vælges i de danske hjem, når det kommer til boligindretning. Her er der nemlig tale om at gøre brug af det naturlige og på den måde bringe noget naturlighed ind i indretningen. 

Det gøres via materialer som beton og træ, men det gøres også via store, grønne planter, der med det samme giver masser af liv, uanset hvilket rum de placeres i. Naturen er derfor begyndt at vinde indpas.

Vi mikser naturen med det rå og rustikke

For det andet ses det også, at det er den store kontrast til naturen, der vælges – nemlig den industrielle. Og faktisk går de to ting i en perfekt forening med hinanden, idet balancen skaber et meget spændende rum. Derfor er det lige så meget forskellige former for metaller, det rustikke og det rå, der ses anvendt i den danske boligindretning, blandt andet via store spejle med smedejernsrammer, mørke køkkener og i det hele taget den stil, der er som taget ud fra et Newyorker hjem.

Intet er mere personligt end farver

Sidst men ikke mindst er vi blevet mere vovede i den måde, vi indretter os på. Alt behøves derfor ikke længere at være hvidt og neutralt. I stedet har vi givet os i kast med at lege med farver. Vi maler derfor gerne alverdens ting i skønne farver – både møbler og vægge. Vi bruger plaider, puder og tæpper i fantastiske mønstre, og vores nipsting udgør også unikke blikfang i sig selv, fordi de består af et flor af farver. 

Vi er derfor ikke længere bange for farver, mønstrer og forskellige materialer – og det gør hjemmene meget sjovere og mere personlige.

Skriv et svar