Tid til en firmafest snart?

Tid til en firmafest snart?

Få firmafest ideer lige her

Var det ikke på tide med en enkelt aften væk fra ungerne? Og måske ikke bare til dig, men til hele firmaet. Er I på udkig efter de fede rammer til den næste firmafest, så overvej firmafest på Charlottenlund Slot. Se nærmere her.

 

Firmafest aktiviteter

Gør det endnu mere royalt ved at krydre oplevelsen med The Tribes underholdende live-spil, Kongens Kancelli, specielt designet netop til Charlottenlund Slot. Få rørt de små grå, styrk samarbejdet og holdånden og få alle, der har mod på det, ud på de skrå brædder i en dyst på muntre løjer og røverhistorier. Til spillet hører gerne velkomstbobler og gode snacks, og efter spil disker vi op med super middag i slottets smukke sale.

 

Firmafest underholdning

Når I holder jeres fest med The Tribe er der tænkt på alt. Ikke bare er der skønne royale omgivelser, men hele konceptet fra live-spil, til middag, vinmenu og fest med high-end cocktails passer til omgivelserne. Vi garanterer, at I ikke bare har alt godt til ganen, underholdningsværdien af Kongens Kancelli er også helt i top. Få en uforglemmelig fest med The Tribe på slottet.

 

Firmafest med overnatning

Skal fest være inklusiv overnatning flytter vi nemt hele arrangementet til vores anden samarbejdspartner, Bernstorff Slot, kun et par kilometer fra Charlottenlund, hvor I kan overnatte på slottet og stå op til en dejlig morgenmad i smukke sale. På Bernstorff findes alle de samme muligheder, vi har til rådighed her på Charlottenlund, og i tillæg til det, mulighed for overnatning.

 

Firmafest København

Så, når både smukke omgivelser og central beliggenhed betyder noget for jeres valg af venue til firmaets næste fest, er The Tribe det oplagte valg. Skal det være endnu mere centralt, har vi også mulighed for at tage en rejseudgave af vores spil med til jer – på en lokation I selv vælger. Kontakt os, og lad os sammen finde ud af, hvad der passer til jer.

 

Firmafester med slotsfaktor og svung

The Tribe er dedikeret til at skabe helstøbte oplevelser på 1. klasse. Vi er startet af antropologer, der forstår værdien af at investere i sine medarbejdere. At skabe gode, underholdende, lækre og hyggelige sociale arrangementer er vores gebet. Har I brug for et brag af en fest, med slotsfaktor og svung, så medarbejderne får rørt både benene og lattermusklerne, mens de mæsker sig i gode vine og gourmet serveringer, så kom til The Tribe. Vi garanterer at en oplevelse hos os bundfælder sig i teamet og løfter hele holdets ånd til nye højder.

Skriv et svar