Du sparer tid og penge når du anvender en revisor

Du sparer tid og penge når du anvender en revisor

Når du har en virksomhed, uanset om det er et stort firma, lille firma eller en hobby-virksomhed, så ved du også, hvor meget tid der går med at holde styr på regnskabet. Den tid mister du, på at skabe vækst i din virksomhed.

Få god samvittighed, når du bruger en revisor

Uanset om du har din eget regnskabsprogram i excel, eller om du bruger et regnskabsprogram online, så sker der menneskelige fejl engang i mellem, det kan være en tastefejl, en regnefejl, eller andet, som du overser. Derfor kan du sikre dig en god samvittighed, ved at du får en revisor til at tjekke dit regnskab igennem en gang årligt, eventuelt for at lave årsregnskabet.

Spar penge på dumme fejl

Når man sidder i flere timer, for at få bogføringen til at gå op, så kan man nogen gange se sig blind på sit eget værk. Det var være tastefejl, kommafejl, som i sidste ende kan have konsekvenser for dig og dit regnskab. En revisor vil kunne se dine fejl, og det vil kunne spare dig penge i sidste ende.

Få styr på dine fradrag

Der kan være bestemte fradrag og momsregler, som du ikke lige har 100% styr på. Måske du er ny i branchen, og som iværksætter og bogfører, at du er uvist om de fradrag du kan få. Revisoren har styr på det, og ved, hvordan det skal bogføres, så det kommer dig til gode.

Hvad koster en revisor?

Det er lidt forskelligt, hvad de enkelte revisor-firmaer, tager for deres tid. Og samtidig kommer det også an på, hvor meget de skal lave for dig. Om det bare er årsregnskabet, eller om det er den generelle bogføring, du ønsker, at de skal stå for, så du slipper helt.

Skriv et svar