Børneflapper i tøjet holder styr på det

Børneflapper i tøjet holder styr på det

Hvis du har et lille barn, er det vigtigt at holde styr på deres navn. Dette kan være svært, hvis de er i dagpleje eller skole, og du ikke er der for at se, hvad der står på deres navneskilt. En måde at holde styr på dit barns navn på er ved at bruge børneflapper i dets tøj. Det sikrer, at deres navn altid er synligt, selv hvis det bliver skjult under en frakke eller trøje. I dette blogindlæg vil vi diskutere de forskellige typer af navneskilte, der findes til børn, samt hvordan du sætter dem på tøjet.

Find altid frem til barnets rette tøj ved hjælp af navnelapper

Der findes et par forskellige typer navneskilte til børn. Nogle kan stryges på, mens andre kan syes på. Navneskilte til strygning er de nemmeste at bruge, da de ikke skal syes. De er dog ikke så holdbare som navneskilte, der er syet på, og de kan gå af, hvis de ikke er strøget korrekt. Navneskilte, der er syet på, er mere holdbare, men de kan være svære at sætte på tøjet, især hvis du ikke er vant til at sy. Uanset hvilken type navneskilt du vælger, skal du sørge for, at det er stort nok til, at det er let at se og læse.

Syning af et navneskilt

Hvis du skal sy et navneskilt på dit barns tøj, er det vigtigt, at du gør det korrekt. Start med at placere navneskiltet, hvor du vil have det på tøjet. Brug derefter nål og tråd til at sy rundt om kanten af etiketten. Sørg for at dobbeltknytte tråden, så den ikke går op. Du kan også bruge en symaskine til at fastgøre etiketten, men sørg for at indstille den til en langsom hastighed, så du ikke beskadiger stoffet.

Navneskilte til strygning

Navneskilte, der kan stryges på, er nemmere at bruge end syede etiketter, men de er ikke lige så holdbare. Hvis du vil anvende et strygemærke, skal du først placere det på tøjet, hvor du vil have det. Dæk det derefter med et stykke stof, og stryg det over det. Varmen fra strygejernet vil aktivere klæbemidlet på bagsiden af etiketten og få den til at klæbe fast til stoffet. Pas på ikke at overophede etiketten, da det kan få den til at gå af eller smelte.

Der er desuden flere forskellige muligheder, men det er en god ide at have en eller anden form for navn i dit barns tøj og ejendele.

Skriv et svar