Begynd at sugardate. Sådan bliver du sugarbabe

Begynd at sugardate. Sådan bliver du sugarbabe

Hvad er en sugarbabe?

En sugarbabe, er en ung kvinde, som står til rådighed for en ældre herre. At stå til rådighed, kan betyde flere ting, men i bund og grund, indgår der kun det, som sugarbaben er med på. Derfor skal man som sugarbaby sætte nogle personlige grænser. At være sugarbabe er ikke det samme som en prostitueret, da der ikke nødvendigvis indgår seksuelle ydelser, hvis ikke det er aftalt mellem sugarbaben og sugardaddy.

Hvad er en sugardaddy?

En sugardaddy er en ældre herre, som har som regel mange penge. De fleste er ensomme, arbejder rigtig meget, og derfor ikke har særlig mange kvindelige bekendskaber. En sugardaddy vil rigtig gerne forkæle sin sugarbaby. Det kan være i form af pengebeløb, men oftest er det med gaver, i form af smykker, tøj, rejser, såsom forretningsrejser, restaurant besøg eller andet, som man gør med sin kæreste.

Hvad laver man på en sugardate?

Når man skal på en sugardate som sugarbabe og sugardaddy, kan man sammenligne det med en almindelig date mellem et kæreste- eller ægtepar. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad sådan en date kan se ud. Det kan være restaurant besøg, en tur i biografen, eller bare så simpelt, som et cafebesøg.

Sådan bliver du sugarbabe

Hvis du gerne vil blive en sugarbabe, så kan du finde en sugardating side, hvor du kan uploade billeder af dig selv, og få kontakt til eventuelle sugardaddies derude. Du kan også selv finde din sugardaddy, hvis du har visse præferencer i forhold til udseende, alder og eventuelt bopæl. Du kan vælge mellem en eller flere sugardaddies, som du ønsker. Det er sådan set dig, som sugarbabe, der styrer hvem du ønsker skal være din sugardaddy, og hvordan jeres forhold skal se ud.

Skriv et svar