3 søde dåbsgaver til den lille ny

3 søde dåbsgaver til den lille ny

Er der kommet en lille ny baby til i familien eller vennekredsen? Så er der chance for, at der snart kommer en invitation til barnedåb ind ad døren. Når du er inviteret til barnedåb, er der tradition for, at der også medbringes en dåbsgave. Om du vil give stor eller små dåbsgaver er op til dig. Jo tættere man er på barnets forældre, jo større dåbsgave giver man ofte. Men hvad kan man give af søde dåbsgaver til den lille ny? Det får du 3 herlige ideer til her.

 

En sød bamse

En bamse er en klassisk dåbsgave, og noget som alle babyer elsker. Det er samtidig en gave, som de kan bruge i takt med at de vokser op. En rangle for eksempel vil en baby vokse fra. En bamse derimod, vil de kunne bruge i mange år frem, og måske endda have med sig igennem hele livet. Derfor er en bamse en fantastisk dåbsgave at give den lille ny, og noget du kan give uanset din relation.

 

Et dåbssmykke

Smykker er ligeledes populære som dåbsgaver. Der er endda lavet smykker, som er decideret dåbssmykker, og stort set kun bliver givet til barnedåb. Her er armbånd særligt populære. Med et dåbssmykke er det en god ide at forhøre sig med de andre gæster, om de også har intentioner om at give det samme, så i på den måde undgår, at barnet får 2 ens gaver.

 

Pynt til børneværelset

Pynt og dekorationer til børneværelset, er noget at alle små babyer vil kunne få glæde af. Det kan være en sød lille lampe, en plakat med et sødt motiv, eller noget helt tredje. Der er rigtig mange muligheder i denne kategori, og dermed også rigtig mange muligheder for at give en god barnedåbsgave. Giv gerne noget som har barnets køn som tema. Er det en lille dreng, så giv noget lyseblåt, er det en lille pige, så giv noget lyserødt.

Skriv et svar