Sådan finder du en ny tandlæge

Sådan finder du en ny tandlæge

Artiklen er udarbejdet i samarbejde med Teamtand, som er tandlæge omkring Greve, Hundige etc.

I Danmark har vi gode forudsætninger for at holde vores tænder sunde. I skolen er vi tilknyttet den kommunale tandplejeordning, hvor vi opdrages i at passe og pleje vores tænder, og har fri adgang til dygtige tandlæger, som hjælper os med at passe på tandsættet. Når vi fylder 18 bliver der dog ikke længere tilbudt gratis tandlæge. Til gengæld har vi frit tandlægevalg, så vi selv kan vælge, hvor vi vil gå til tandlægen og hos hvem. Det betyder, at vi kan tage vores patientjournal med rundt og finde lige præcis den tandlæge, vi matcher bedst med – hvilket ofte bestemmes ud fra prisen og vores tilfredshed med klinikken.

Men hvordan finder man en helt ny tandlæge, hvis man er på jagt efter en sådan? Følg blot disse råd, så er du en god beslutning nærmere.

Spørg dine venner

Det er ofte igennem det nære netværk, at man får de bedste anbefalinger. Hvem kender ikke situationen, hvor en god ven anbefaler en ny restaurant eller oplevelse, som man burde prøve. Det er det samme med en service som tandlægen. Det er næppe noget, som dine venner vil komme og fortælle om selv, men du kan spørge og få et svar. Undersøg derfor, om der er nogen af dine nære, som kan give en god anbefaling. Har de været hos tandlægen, ved de jo, hvordan det foregår, om personalet er venligt, om klinikken ser ordentlig ud osv.

Se efter tandlægens onlineprofil

I dag har de fleste virksomheder en online profil – også tandlæger. Derfor kan du med blot en hurtig søgning finde svar på, om den tandlæge du kigger på, har et godt ry. Læs hvad andre patienter i klinikken har at fortælle og se evt. også, hvad tandlægen svarer sine kunder i anmeldelserne.

Når du skifter er det nemt

Når du nu har fundet din nye tandlæge, så er det utrolig nemt at skifte. Du skal blot give tilladelse, så kan tandlægen indhente din journal fra din tidligere tandlæge, så den nye klinik har adgang til alt relevant materiale.

Find en lokal tandlæge i Greve her.

Skriv et svar