Refleksion over da jeg tabte min telefon i en pool

Refleksion over da jeg tabte min telefon i en pool

Jeg havde været til en havefest i lørdags, hvor min telefon så gik i stykker.

Mig og mine venner var inviteret til en af de ældre elevers fester, og jeg var meget entusiastisk omkring det. Jeg havde gjort mig klar i mit eget hus, og havde taget en sød sort kjole på. Mine venner var lidt ældre end mig, og havde kørekort så de hentede mig, så vi kunne tage sammen derhen.

Da vi kom derhen, var det allerede rimelig mørkt, og der var ikke rigtig noget lys i haven, så man var rimelig afhængende af månelyset og godt øjesyn. Der var nogle mennesker i poolen der spillede vandvolley, nogle ved drikkevarerne og snacksne, og så nogle der sad rundt omkring i nogle havestole. Mig og mine venner fik nogle kopper med cola og lign. Og en bunke snacks og valgte så at soppe. Vi endte med bare at sidde på pool kanten med fødderne i vandet. Da der var gået noget tid, var jeg tørstig igen, og gik op og fik mig endnu en kop af en af pigerne derhenne.

På vej tilbage ser jeg en volleyball flyve imod mig og en gruppe mennesker. Den ender med at ramme en af drengene der stod der, og han snubler så tilbage og direkte ind i mig. Det resulterede så i at jeg endte i poolen og min telefon med mig.

Jeg blev hjulpet op ad en gruppe venner, og fik et håndklæde omkring mig, men min telefon gad ikke tænde. Jeg endte med bare at tage hjem og ligge telefonen i ris. Alle butikker og reparationer havde lukket, så der var ikke så meget andet at gøre. Men næste dag kørte jeg ned i Fixphone, og bad dem om at tage et kig på min vandskadet mobil.

Og de endte endda faktisk med at kunne fikse den ­- til mit held.

Skriv et svar