Ramme til børnetegninger

Ramme til børnetegninger

Børn elsker at tegne og hvis du har et barn der nærmest køre en tegnefabrik derhjemme og i institutionen, så står du nok i et dilemma om hvad du skal gøre med alle de tegninger. Nogle af dem er rigtig fine og sjove at gemme, og andre er knapt så interessante, men for dit barn betyder de alle noget.

Sortér i hvad du gemmer

Først skal du starte med at være lidt mere kynisk, for du kan ikke gemme alle de tegninger dit barn disker op med, du er nødt til at smide nogle af dem ud og gemme dem der er bedst.

I sidste ende handler det for dit barn og mere om processen og ikke så meget om resultatet. Hver tegning gør dem bedre til at tegne og åbner nye ting for dem i deres små hoveder. Det handler om at lade dem bruge deres fantasi.

Gem tegninger midlertidigt i en tegningramme

Når det så er sagt, så kan du jo ikke stå at smide tegninger ud for øjnene af dit barn, så selvfølgelig vil du gemme den og hænge den op på køleskabet eller et andet sted.

Men der er en bedre mulighed og det er en tegningramme hvor du nemt kan placerer dine børns tegninger (op til 50 stk. på en gang) i en ramme der kan hænges et godt sted på væggen. har du flere børn kan du evt. have to rammer.

Det smarte ved denne billedramme til tegninger, er at du kan gemme mange tegninger ad gangen, og når den er ved at være fyldt op kan du sortere lidt i dem og smide nogle ud. Det kan du altså gøre på et tidspunkt hvor dit barn allerede har glemt alt om at de har lavet tegningen.

Du finder ud af hvilke tegninger der betyder noget

Du finder også ud af hvilke tegninger der rent faktisk betyder noget, og det giver mulighed for at se dit barns udvikling i at tegne. Det kan være sjovt – især hvis du har husket at skrive dato på – for så vil der være en meget tydlig udvikling i den måde de tegner på, og tegninger tegnet i samme periode vil minde meget om hinanden.

Det er den smarte måde at gemme børnetegninger på og jeg kan kun abefale den.

Skriv et svar