Mangler du gaver til din partner, så har vi et par tips!

Mangler du gaver til din partner, så har vi et par tips!

Det er ikke altid lige nemt at finde gaver til ens kære, så her er et par tips. 

Hvis du har svært ved at finde gaver til din partner. Så har vi her et par gode ideer og tips til hvordan du kommer nemmere gennem det. Det er ikke helt så svært at finde de rigtige gaver. Ikke engang til de mænd der ikke ønsker sig andet end ny båd, motorcykel, alufælge eller kæmpe tv. Mænd har nemlig altid en hobby du kan gøre brug af. 

Uanset om han er vild med sport, gør-det-selv, fluefiskeri eller noget andet. Så findes der masser af udstyr og tilbehør han ikke ejer endnu. Det gør iøvrigt heller ikke noget han har dobbelt, specielt ikke ved værktøj. Mænd elsker udstyr og siger stort set alle “man må ikke gå ned på udstyr”. Noget de også er vilde med er en flaske af den spiritus de bedst kan lide. Er han whiskey mand, så er en god flaske en gave han vil elske. 

Kvinder er bedre til at ønske sig gaver!

Skal du købe en gave til en kvinde, så kan du næsten være sikker på de altid har en ønskeseddel. Det er den du stort set slavisk kan købe efter. Du skal dog bare lige være opmærksom på at hun ikke bliver super glad hvis du køber frækt lingeri 2 numre for stort. Så er det tøj du skal købe, gælder det om at have styr på størrelsen. 

Kvinder er også vilde med selvforkælelse. En tur til hudpleje eller en dag i spa er noget de elsker et gavekort til. Det kan også være en cafetur eller en tur i biffen med en veninde. 

Det kan også være at en fræk gave som f.eks. sexlegetøj eller frække trusser er en god gave. Det giver dertil også lidt bonus til afsenderen. Husk bare hun nok ikke skal åbne den mens familien sidder og kigger med. 

Skriv et svar