Køb maling på tilbud til børneværelset

Køb maling på tilbud til børneværelset

Er der en ny baby på vej, eller skal børneværelset bare friskes op? Et nyt lag maling kan gøre mirakler. Der findes mange forskellige typer maling på tilbud, som er af god kvalitet, så du trygt kan gå i gang med at trylle børneværelset om til dit barns drømmeverden.

Trænger børneværelset til noget nyt?

Måske er der et nyt familiemedlem på vej. Måske skal den yngste til at flytte ind på sig eget værelse. Måske er dit barn i en ny fase i livet, som kræver ændringer i indretningen. Værelset kan føles anderledes bare ved at rykke rundt på møblerne, men hvis du virkelig vil give nyt liv til rummet, kan du male det om, så det står med en ny, frisk farve. Du kan købe god maling på tilbud på www.maler-maling.dk, så du ikke skal bryde pengepungen for det nye look.

Undgå det hvide børneværelse

Langt de fleste har udelukkende hvide vægge i deres hjem, fordi det er nemt at tilpasse til ens indretning, og fordi det også passer til fremtidige beboere, hvis man flytter fra boligen. Dog skader det intet at være en smule mere eventyrlysten, når det kommer til børneværelset. Som barn skal man have lov til at prøve alle de ting, man har lyst til. Jo mere man har prøvet, jo bedre vil man kende sig selv, og et børneværelse med farvede vægge er en sjov og hyggelig ting, som langt de fleste børn bliver glade af. Det er selvfølgelig også en mulighed ikke at male alle fire vægge i samme farve, så man kan jo gøre, som man har lyst til.

Snak med dit barn

Ligesom med voksne og vores boligindretning, er barnets indretning en måde at udtrykke sig selv på. Børneværelset skal være der, hvor dit barn er helt fri til at være dem selv, og hvor de selv bestemmer over værelsets udseende. Afhængigt af dit barns alder, kan du snakke med dem om hvilken farve, som de gerne vil have på deres vægge. Glem alt om såkaldte drengefarver og pigefarver; barnet skal kunne skabe sine præferencer selv uden at associere det til unødvendige stereotyper.

Giv værelset personlighed

Alt i alt kan vægfarverne give personlighed til lokalet. Hvis resten af hjemmets vægge er hvidt, kan de farvede vægge være med til at give dit barn en bedre fornemmelse af privatliv, samt at de har noget, der er helt deres eget. Køber du maling på tilbud, kan I sammen finde den farve, som dit barn bedst kan lide. Du skal selvfølgelig være der for dem som guide, og hjælpe dem med de praktiske ting, som de ikke selv kan stå for endnu.

Giv dit barn det bedste værelse

Giv dit barn tryghed, giv dit barns værelse personlighed, og giv dit barns værelse noget nyt. Køb maling på tilbud og mal værelset om til dit barns vildeste fantasi. Værelset skal være rammen for leg, tryghed og drømme, og dit barn ved nok bedst selv, hvilken farve, der skaber den fornemmelse for dem. Lad børneværelset være dit barns, og lad dem vælge farven til deres liv.

 

Skriv et svar