Få styr på klædeskabet

Få styr på klædeskabet

Nu er det igen på tide at få styr på ens klædeskab. Selvom man nok tænker, at det ikke er længe siden, man sidst var igennem ens skab, så er det nok på tide at komme igennem ens garderobe igen – bare så der lige er styr på sagerne. Det er selvfølgelig vigtigt, at man har et varieret klædeskab med mange valg. Men det kan også være træls at stå at bøvle med for mange valg – Så læs videre og find ud af hvordan man får styr på ens klædeskab. Det giver lidt mere orden i hverdagen.

Organisation

Det er vigtigt, at man har et organiseret klædeskab. Hvis man har haft problemer med at organisere ens klædeskab, eller holde ens klædeskab organiseret, så kan det være at man ikke har det rigtige tøjskab. Disse dage kan tøjskabe personliggøres på mange måder. Man kan selv bestemme hvor mange hylder man vil have, hvor meget plads man vil have til at hænge tøj, og hvor mange skuffer man vil have. Så hvis ens nederdele havner over det hele af ens bolig, så kunne det være, at de skulle have noget mere plads.

Sortering

Om morgen så har man ikke rigtig tid til at rode rundt i ens skab for at finde det tøj, man skal have på den dag. Derfor skal sorteringen af ens tøj være i orden. Det er nok bedst at sortere efter kategori og derefter farve. Hvis man er typen, der tjekker vejrudsigten hver morgen, før man vælger ens tøj, så burde ens tøj sorteres i følge vejrforholdene. Man burde have en plads i skabet til langærmede bluser, sammen med trøjer og sweatre, til når det er køligt. Så burde man også have en plads til kortærmede bluser, t-shirts og toppe, til det varmere vejr.

Alt hvad man har brug for

Man burde have tøj til enhver begivenhed. Man har nok prøvet at hive et eller andet ud af ens skab, og tænkt at den skulle man nok af med, for man har jo ikke gået med den i en evighed. Men hvad nu hvis man bliver inviteret til firserfest. Eller man lige pludselig skal til galla. Så man burde være sikker på, at man har noget at tage på til enhver begivenhed, om det så er en galla kjole eller et catsuit.

Skriv et svar