Få mere overskud til dine børn

Få mere overskud til dine børn

Når man har børn, kan det ofte være en udfordring at finde det nødvendige overskud og at få alle enderne til at mødes. Der er mange ting i hverdagen, der skal gå op i en højere enhed. Der er flere ting, du kan gøre for at få mere overskud i hverdagen, og dermed også til børnene.

Et af de steder du kan spare på kræfterne er i forhold til havearbejdet. Her kan du gøre flere ting for at gøre havearbejdet nemmere. Blandt andet kan du købe selvvandingskasser til dine planter, så du ikke behøver at bekymre dig om, om de får vand nok. Noget andet du kan gøre er, at du kan lægge et lille yogaprogram ind i hverdagen. Yogaøvelser giver både balance og ny energi.

Gør det nemt at passe haven

Din have kan være et sted, hvor du kan slappe af og lade op. Det kan selvfølgelig også være arbejdskrævende at passe en have, men med nogle enkle tiltag kan du gøre havearbejdet nemmere.

Du kan plante dine blomster i selvvandingskasser, såkaldte kapillærkasser. Så kan du spare en masse tid på vanding. Hvis du har et drivhus, er kapilærkasser nærmest uundværlige. Køb selvvandingskasser her og gør havepasningen nemmere for dig selv. Samtidig med at du sparer kræfter på vanding, får du også planterne op i højden. Det gør pasningen nemmere, da du undgår at bukke dig helt ned til jorden for at fjerne ukrudt.

Yoga giver balance og overskud

En anden ting du kan gøre for at få mere overskud i hverdagen er, at du kan begynde at dyrke yoga. Yoga er nemt at udføre hjemme på stuegulvet, og du kan nemt indpasse et lille yogaprogram i din hverdag.

Sørg for at anskaffe dig en yogamåtte, så du har et fast og behageligt underlag, når du laver dine øvelser. Der er mange forskellige typer yogamåtter i varierende tykkelse og kvalitet. Du kan læse mere her, hvis du vil finde den bedste yogamåtte til dit behov. Fælles for alle yogamåtterne er, at de ligger fast på gulvet, så du kan stå godt fast på dem. Samtidig er de behagelige at ligge eller sidde på.

Skriv et svar