Få en Gratis Babypakke hos Gebenna.com

Få en Gratis Babypakke hos Gebenna.com

Få en Gratis Babypakke hos Gebenna.com

 

Venter du eller din partner barn? Når junior melder sin ankomst skal babyværelset selvfølgelig stå klar! Hos Gebenna vil vi meget gerne bidrage til at den søde ventetid bliver endnu sødere. Derfor kan alle gravide få en gratis babypakke fra Gebenna.

Babypakken fra Gebenna indeholder:

En farveprøve i valgfri farve. Du vælger selv hvilken farve du ønsker på børneværelset – gå på opdagelse i vores farvevælger og søg blandt mere end 30.000 forskellige farver! Vi kan tone alle NCS farver, RAL-farver samt Gjøco farver. Er dette ikke nok, har vi også udviklet vores egen Gebenna farveserie, hvor du finder tidens smukkeste trendfarver. Malingen er selvfølgelig svanemærket, så du ikke udsætter hverken dig selv eller din baby for unødig kemi.

En Maleskabelon med valgfrit motiv. Perfekt dekoration til væggen på babys værelse. Skab en sød og hyggelig atmosfære omkring babys seng, eller ved puslebordet. Her får baby virkelig gavn af de kontraster som farver og former skaber. Vores maleskabeloner er lavet i kraftig plast, så den er nem at arbejde med og du er sikret lige og skarpe kanter, på de motiver som du maler. Du kan vælge mellem motiverne delfin, fe, kat, fly, solsikker og sommerfugl.

Sådan får du et smukt resultat med malerskabeloner:

Sæt skabelonen fast med maskeringstape, og hold den evt. ned med fingrene, når du maler. Brug ikke for meget maling – således sikrer du, at malingen ikke trænger ind under skabelonen, når du maler. Et par tip kan være først at rulle eller duppe maling på med køkkenrulle eller lignende, før du begynder at male i motivet. Du kan også udfylde mellemrum, konturer eller andet med fingrene (husk handsker) og herefter lægge mere farve på, når skabelonen er fjernet. Nogle design er måske mere velegnede end andre til at male igen med mere farve for at få et mere dækkende motiv.

Du kan anvende vores specialfremstillede skabelon maling, som er en smule tykkere i konsistensen, så du undgår at malingen løber ind under skabelonen. Du kan også anvende almindelig maling – her anbefaler vi at du maler rundt i kanten af skabelonen med bundmalingen først, og lader denne tørre før du fortsætter med den maling, som du har valgt til mønstret i skabelonen. Ved at male kanten på skabelonen, ”lukker” du for eventuelle lufthuller, hvor malingen kan løbe ind under skabelonen, og du får knivskarpe kanter.

En god 2-komponentspensel med ergonomisk håndtag. Denne pensel er ideel til dig som skal male mindre detaljer, som eksempelvis når du anvender en maleskabelon. Håndtaget er lavet af plastic og soft grip, som sikrer dig bedst mulig ergonomi når du maler.

En Rørepind, så du kan gennemrøre den medfølgende farveprøve og sikre dig et jævnt farveresultat

En pakke malertape. Malertape er uundværligt når du skal male. Du kan anvende det til at holde maleskabelonen fast på væggen med, så du sikrer dig at den ikke skrider. Du kan også anvende malertape hvis du skal male en skarp kant på en væg. Husk at lukke tapen med bundfarven, for at få de skarpeste linjer. Sidst, men ikke mindst er malertape også ideelt til at holde dit afdækningsplast på plads, så du ikke kommer til at dryppe maling på gulv eller møbler.

Du bestiller babypakken ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Herefter kan du afhente den på vores kontor i Fredericia, på adressen Udsigten 7A, 7000 Fredericia

 

Skriv et svar