Du kan altid have vand med på turen med en drikkedunk

Du kan altid have vand med på turen med en drikkedunk

Det er altid noget af en opgave, at få børnene til at drikke alt det vand man skal om dagen. Det er også særligt lidt af en udfordring, når man er på tur med børnene. Her kan det nemlig være svært at skaffe noget vand, og særligt noget børnene kan drikke vandet af. Her kan du gøre det meget nemmere for dig selv ved altid at have en drikkedunk med vand til dine børn, når i skal på tur. Så har børnene altid vand lige ved hånden.

Med en sjov drikkedunk bliver det også bare lidt sjovere for børnene at få drukket vandet, fordi det så virker langt mere spændende at drikke af flasken. På www.littlehappy.dk/drikkedunk kan du finde et bredt udvalg af drikkedunke, som alle er BPA fri og derfor ikke skader dit barn. Med en sjov drikkedunk kan i få meget sjov ud af at drikke vand i løbet af dagen, og på den måde kan du også være med til at give dit barn nogle sunde vaner, allerede fra barnet ikke er ret gammelt.

Der findes mange varianter af drikkedunke

Når det kommer til drikkedunke, så er der efterhånden rigtig mange forskellige drikkedunke på markedet. Det handler i bund og grund om at finde en drikkedunk, som dit barn kan finde ud af at håndtere og samtidig synes det er rigtig sjovt at drikke af dunken. Derfor kan du med fordel have dit barn med på sidelinjen, når der skal vælges en ny drikkedunk, på den måde sikrer du dig at barnet synes det er en spændende drikkedunk og dermed er det lettere at få barnet til at drikke vand i løbet af dagen. Der findes blandt andet disse former for drikkedunke:

  • Almindelig drikkedunk – De almindelige drikkedunke som vi kender dem, har en tud der skal trækkes op i for at vandet kan komme ud. Denne drikkedunk er rigtig god for de større børn, fordi den er nem for dem at håndtere. Samtidig kommer disse drikkedunke også i alverdens farver og med en masse sjove figurer, så du let kan finde en drikkedunk dit barn godt kan lide.
  • Drikkedunk med sugerør – For de mindre børn kan en almindelig drikkedunk godt være lidt svær at håndtere, og derfor findes der heldigvis også drikkedunke med sugerør. En drikkedunk med sugerør har et sugerør der blot skal vippes op, for at barnet kan drikke af sin drikkedunk. Disse drikkedunke er også sjove for barnet at drikke af, fordi det minder dem om når de drikker med sugerør fra en kop.
  • Drikkedunk med skruelåg – Sidst findes der også drikkedunke med skruelåg, som dog er bedst til de store børn. Disse drikkedunke åbnes blot ved at skrue låget af, men her er det vigtigt at låget også skrues ordentligt på igen, så der ikke ender med at komme vand i hele tasken.

Så meget vand skal et barn drikke på en dag

Børn der går i skole skal faktisk drikke mere vand, end man lige går og tror. De fleste eksperter siger nemlig, at børn bør drikke mellem én til halvanden liter vand om dagen. Det kan godt virke som rigtig meget vand for et barn, og derfor handler det om at gøre det sjovt for barnet at få drukket alt det vand. Mange børn lider af træthed og hovedpine i løbet af en skoledag, og der kan sagtens være fordi de ikke får vand nok. Så sørg for at give dit barn nogle gode vaner allerede fra barnet ikke er ret gammelt, så barnet lærer at få drukket nok vand.

Skriv et svar