3 tips når du skal flyve med din baby

3 tips når du skal flyve med din baby

Skal du snart ud at flyve med din baby for første gang, og er du spændt på, hvordan det kommer til at gå, kan du bruge disse tips til at læne dig op af.

Find de bedste og billigste kedeldragter her.

Vær i god tid

Det første tip er at være i god tid, når du skal i lufthavnen med din baby. Der er ofte så meget at tænke på, når du skal have din baby med ud at flyve for første gang, og derfor har du bare ikke brug for at få stress med i den pakke af bekymringer. Så hvis du vil gøre dig selv og dit barn en tjeneste, sørger du for at komme i lufthavnen i god tid, så du ikke skal stresse og jage gennem en lufthavn med masser af mennesker, men derimod kan tage det hele stille og roligt.

Husk at pakke det mest nødvendige i håndbagagen

Så er det også en rigtig god idé at pakke alt det nødvendige i håndbagagen, som du kan få brug for til din baby. Det kan være ting som bleer, sut, sutteflaske, vådservietter og hvad der nu ellers kan være brug for på sådan en tur. Det er ærgerligt at opdage, at du er kommet til at pakke noget af det i kufferten, der er blevet checket ind. Så sørg gerne for at have det mest nødvendige med dig op i kabinen.

Brug aktiviteter i løbet af flyveturen

Sidst, men ikke mindst, er det også en god idé for dig at tage nogle aktiviteter med til din baby. Det kan være alt fra lidt mad, så din baby kan blive aktiveret med at spise, til lidt legetøj eller hvad det nu kan være. Hvis du kan sørge for at holde din baby aktiveret på turen, bliver det også nemmere for dig at komme frem uden alt for meget skrig og skrål. Og der findes mange gode forskellige aktiviteter for selv de helt små, som kan være gode at have med i håndbagagen, hvis der er mere plads tilbage.

2 kommentarer

Joel von hofsten Udgivet i7:42 am - april 19, 2022

Din mor er så fed at hun ikke kan være i et fly sæde

    Bill_ gates Udgivet i9:48 pm - april 29, 2022

    Din mor er så klam selv jeg ikke ville knep hende. Det ret vildt, når man tænker på jeg har bollet virkelig klamme kvinder.

Skriv et svar